En direcció contrària

Hi ha dies que llençaries sencers a les escombraries. Aixecaries la mà, cridaries al guionista de la teva vida i l’insultaries. Tot seguit, acomiadaries marits, pretendents, amants, somnis, possibles i nyaps. Convocaries places noves per a totes les categories. Voldries marxar ben lluny i començar de nou: construir una casa nova, una vida nova, una il·lusió nova. Però no. No cal marxar. El repte és no marxar. Només cal caminar una estona en direcció contrària al camí cap a casa i estar atenta per descobrir un carrer nou, una botiga nova, una cara imprevista enmig d’aquesta ciutat que avui et sembla un poble de mala mort però que no ho és. Necessites caminar. Necessites caminar perquè passi alguna cosa. Potser un cel blau, potser un tros de muntanya, potser el mar, potser una música, potser el somriure d’un nen petit o la mirada còmplice d’un desconegut. Amb sort, et trobaràs signant de pensament la renovació del contracte amb la vida i compraràs encara més paciència al mercat sense diners de les coses que valen la pena.

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

3 pensaments sobre “En direcció contrària”

  1. Són aquests moments en que ho engegaries tot a rodar que valores aquells altres que tenen millor color, saps com els trobes a faltar. Però tranquil·la, que al cap de poca estona de renovar amb la vida voldràs tornar a fer un ERO amb tot el teu personal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s