Sant Jordi

Un home de quaranta-tres anys que hagi tingut parella des dels vint anys haurà assolit avui la inquietant xifra de vint-i-tres llibres regalats en els diferents Sants Jordis de la seva vida. Si a això hi afegim els llibres regalats en aniversaris diversos i altres compromisos habituals ja tenim l’explicació de per què alguns homes que no llegeixen llibres tenen més de vint-i-tres llibres a casa. Feliç Sant Jordi!

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

23 pensaments sobre “Sant Jordi”

 1. Sempre buscant la puntilla a tot. Sort que a casa hi tinc més de 200 llibres adquirits amb la suor del meu sou (també alguns de regalats, eh!), que si no avui em deprimiria i no et comentaria el post!

 2. Allau, més que una condemna jo hi he vist un tràmit anual. Canviant de tema, aquest Sant Jordi ha portat bones notícies, una d’elles la que expliques en el teu apunt d’avui de Dickens en fascicles.

 3. Si em permets jo afegiria a “…homes que no llegeixen llibres tenen més de vint-i-tres llibres a casa.” …molts encara per llegir, i en alguns casos no m’equivoco gaire.
  Molt bon post!

 4. l’article de l’Empar Moliné d’ahir a l’ara parlava , precisament, de la mania de regalar llibres a gent que no llegeix. Hilarant.

 5. Otra vez intentando hacer rebaños de borregos
  No sera que hay gente a tu alrededor que les regalan libros sin saber el gusto que uno puede tener, ya que hay gente que regala libros a los demas solo porque asi lo marca la sociedad y ademas son tan listos que creen saber si a la otra persona le gustan los libros o incluso el tema del libro.
  Marta, yo creo que cuando se acumulan esos 23 libros sin leer, el problema es del que los regala por falta de conocimiento de los gustos de la otra persona y solo faltaria que el otro le dijese que no le gustan (seria mal educado) y encima que los tenga que leer seria el colmo, ya lo has fastidiado bastante regalandole un tocho cada año que ya no sabe donde poner.
  Porque no nos ponemos las pilas y regalamos lo que de verdad gusta a la otra persona?
  Simplemente por seguir en el rebaño?

 6. A l’hora de la darrera endreça, no 23 sinó prop de 200, van ser els llibres que vam aviar a cal drapaire (això via deixar-los al peu del contenidor de paper; que bo és mirar d’escampar tota mena de beneficis, ni que siguin els de les nostres deixes).
  Ahir vam comptar les darreres pàgines adquirides… Més de 2500!
  (Aquí cal assenyalar la importància del sumand de la <b<Karènina de l’Anna ).

 7. Jordi, no sé quantes pàgines té l’Anna Karènina per calcular quin percentatge de les 2500 són pàgines tolstoianes. Si fos Guerra i Pau (que sí que corre per aquí) seria el 47%.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s