5 anys volant de nit

Avui celebro cinc anys de blog, vés quina cosa.

2006, 2007, 2008, 2009, 2010

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

28 pensaments sobre “5 anys volant de nit”

  1. Doncs jo trobo que és molt bona cosa per celebrar! 5 anys a internet és moltíssim temps. I per molt que en vinguin, estic content d’haver trobat aquest espai, però com que ho he fet tard, tenint en compte el temps que portes, espero gaudir-lo encara una bona temporada més. Felicitats, i les meves reverències per l’efemèride.

  2. I si, felicitats per els 5 anys regalant trocets de tu que egoistament ens fem nostres perque en hi veiem enmirallats

  3. Ferran, Allau, XeXu, Zinc, Viuillegeix, Jaume, Eulàlia, Girbén: moltíssimes gràcies per ser-hi. Des d’aquí o des de casa vostra sovint m’heu il·luminat el camí, una cosa que s’agraeix moltíssim quan has de volar de nit. Res…, que m”ha fet molta il·lusió celebrar aquest aniversari. Molts petons a tothom.

  4. Cinc anys? No m’ho puc creure. Ja ho veus, jo en dos anys justets ja he mort dues vegades com a blogaire. En fi, et felicito per la persistència. Ja ho deia Unamuno (em penso): en España, quien persiste gana. La veritat és que no sé què volia dir ben bé, però m’ho temo.

  5. Ja ets tota una experta en vol i en fer-nos volar la imaginació. Ânim i felicitats perquè te’n surts magníficament.

  6. Capità Nemo, Lluís, SU, Anna, Carme J, Mery Cherry, adbega, Leblansky, pingulia, Josep, DooMMasteR, m’ha fet molta il·lusió rebre els vostres comentaris. Gràcies per ser-hi i per sorprendre’m.

    El pastís Ricard se’l va acabar un francés borratxo que no sé d’on va sortir i que a part d’acabar-se el pastís es va emportar el fantàstic Elogi del desassossec, quina barra!. Morir dues vegades em sembla una exageració però m’agraden les exageracions (Lluís: no saps quantes vegades i de quantes maneres diverses he desitjat assassinar el meu blog). Veig un parell de caipirinhes per allà al fons (Carme J i Leblanksy, què esteu fent?). Petons veterans per tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s