Solters per un dia!

Si no teniu parella i encara no heu perdut l’esperança que qualsevol moment i qualsevol lloc pot ser bo per trobar l’home dels vostres somnis i que això no exclou cap lloc ni cap moment, sento dir-vos que us heu equivocat. Les nits dels dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres just abans de Nadal és millor que us quedeu a casa. No val la pena que aneu a cap bar a remenar el cul. El que podreu trobar difícilment us satisfarà més enllà d’un parell o tres d’horetes.

Les nits dels dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres abans de Nadal proliferen els sopars d’empresa com s’omplen les nits de mosquits prop d’un riu qualsevol nit d’agost. No gasteu les vostres energies si no teniu parella i en voleu! Durant aquestes nits exemplars aparellats fingiran que són solters de somni que tractaran de seduir-vos amb paraules respectuoses i mirades dolces. Us sentireu com una estrella de Hollywood però la ficció no durarà gaire!

Individus prou bufons us parlaran i us recordaran èpoques daurades del vostre currículum amorós. Gastareu a gust la bateria de preguntes i respostes formals que us semblava que ja estaven passades de moda sense que us diguin cap obscenitat, ni us mirin les tetes, ni us toquin el cul, ni us proposin d’anar a follar als deu segons. Autèntics bons nois normals us explicaran que feia dies que no sortien (primer senyal d’alarma) i us diran que no tenen parella  una mica compungits i una mica rígids (segon senyal d’alarma). Es mostraran davant vostre com uns xais bondadosos i càlids i provocaran una revolució inesperada de les vostres hormones assedegades i els vostres instints més animals desitjaran clavar queixalada en els seus colls d’aparença digna i solitària. I ara ve el dilema.

Si us aguanteu les ganes i continueu fent i contestant preguntes formals, finalment l’home us acompanyarà a buscar un taxi i mentre dubteu si preferiu tenir un futur projecte de nòvio amb qui anar al cinema els dimecres, o bé llençar-vos a un present més atrevit convidant-lo a casa vostra i raonant de manera molt madura que, de fet, les dues opcions no haurien de ser excloents, ell us abandonarà en un atac de sinceritat on gairebé de genolls us demanarà disculpes i us dirà que sou meravellosa però que no ha estat del tot sincer amb vosaltres i que prefereix no demanar-vos el telèfon tot i que s’ho ha passat molt bé. És probable que acabeu així la nit: sentint-vos estafades marxareu cap a casa amb aires de Rita Haywort suada i decebuda i sense mirar enrere suplicareu -per orgull- que l’home us cridi tot i que és probable que no recordi el vostre nom.

En canvi, si no us aguanteu les ganes de res, sou naturals i us decidiu a fer una petita mossegadeta en el seu coll, l’home d’aparença sincera farà una visita fugaç al vostre pis (després de fer una trucadeta misteriosa), us dirà que sou meravellosa i us demanarà el telèfon abans de marxar. No us trucarà però haureu passat una nova nit memorable i amb l’alegria que us caracteritza  afegireu una nova història al vostre registre d’aventures sentimentals que no van enlloc. I qui dia passa, any empeny.

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

6 pensaments sobre “Solters per un dia!”

 1. Desitjo de tot cor que aquestes experiències les coneguis només perquè una bona amiga te les hagi explicades i que tu siguis prou assenyada per quedar-te a casa durant aquestes dates i mirar pel·lícules d’Ozu.

 2. Però és que no hi pot haver solters amb bones intencions en aquestes festes d’empresa de final d’any? Perquè si aquesta és la norma, ja no hi aniré més, com a solter hauré d’actuar de la mateixa manera que demanes tu, quedant-me a casa i sortint un altre dia que no inclogui adúlters i adúlteres desbocats. No entendré mai aquests comportaments, ni per nits memorables ni hòsties. Per alguns sembla que s’acabi el món amb el sopar de Nadal, quina ràbia.

 3. I les aventures sentimentals que van a alguna banda, a vegades et porten a sopars de nadal amb sogres , cunyats i altres elements de la fauna familiar. Tot té els seus pros i els seus contres.
  Bones festes i que el tió et cagui molts llibres i una bona dosi d’inspiració per seguir alimentant les teves històries

 4. pobres casats, aparellats… per un dia que els deixen sueltus…
  jo m’hi he trobat molts anys i és una cosa necessària sortir a fer el “pendó” ni que sigui una nit a l’any… pot allargar la vida de la parella fins i tot!!
  `^_^´
  jeje…
  apa salut!

 5. Doncs jo… la veritat és que mai he buscat cap parella a cap bar. Ultimament m’estic plantejant seriosament passejar-me per un cert bar que m’han dit que és per a dones, però em costa creure que hi podria trobar cap nena que m’agradi. No sé, ni entenc com pot tenir la gent tanta fe en els bars!

 6. Ja diuen que Tal faràs, tal trobaràs. Potser no vas a cercar la persona adequada al lloc adequat.

  I moltes vegades voldries trobar rotllo en un bar o discoteca, però no és pas a qui voldries tenir per a parella. Què hi farem! No ho podem tenir tot en aquest món!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s