Servei públic

Vull que sigui només per mi. Doncs no pot ser. La vida és dura i és un autobús. No importa que vulguis tenir un cotxe si no el tens. Que què?! Ja m’has sentit. I què he de fer? Entendre que no tens cotxe i agafar l’autobús si t’interessa. Si no ha de ser meu, no el vull. Com vulguis. Tu t’ho perds. Espera espera. El necessito!!! Doncs fes-te a la idea del que et dic. És un autobús, un servei públic, i tothom el pot fer servir.

Aquí tens els horaris i recorda que els malalts, la gent gran i les embarassades tenen prioritat. Sí home! Però quin fàstic haver de compartir-lo i ni tan sols tenir un trist seient reservat!! És antihigiènic! I no només això, hi haurà dies, diumenges i festius, que vindrà tan ple que no el podràs agafar o que ni tan sols passarà. Ostres!! Sempre m’he de quedar amb la pitjor part o què?!

No, mentre esperes aquest autobús sempre en pot passar un altre que sigui més còmode, més nou o més bonic. A més, potser un dia tindràs un cotxe només per a tu i no hauràs d’estar pendent d’aquest autobús ni de cap altre. Quin avorriment, no? Potser aquest dia no arribarà mai i tota la vida hauré d’anar en autobús. O pitjor, potser un dia tindré un cotxe que s’espatllarà o que acabarà fent de taxi de vés a saber qui. Passo. No vull cap cotxe. M’estimo aquest autobús.

 

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

4 pensaments sobre “Servei públic”

  1. Els que tenen cotxe es lamenten de les avaries, dels embusos, de la zona blava i l’àrea verda, de les assegurances, dels que no saben conduïr, dels camions, les motos i les bicis, de les obres, dels massa lents, dels massa ràpids, de les furgonetes de repartiment, dels que tenen un cotxe més gran i potent, dels que tenen un cotxe més petit i fàcil d’aparcar…
    … som humans, mai estem satisfets.

  2. Els que tenen cotxe es lamenten de les avaries, dels embusos, de la zona blava i l’àrea verda, de les assegurances, dels que no saben conduïr, dels camions, les motos i les bicis, de les obres, dels massa lents, dels massa ràpids, de les furgonetes de repartiment, dels que tenen un cotxe més gran i potent, dels que tenen un cotxe més petit i fàcil d’aparcar…
    … som humans, mai estem satisfets.

  3. Viure a ciutat i agafar el cotxe per moure-s’hi són ganes d’amargar-se. Paraula de conductor. Si hi ha transport públic (i funciona raonablement bé), ni pensaments d’agafar el cotxe!

  4. No estic segur d’haver-te entés, però jo diria que és el que deia un escriptor xinés que ara no recordo: “el matrimoni és una fortalessa assetjada. Els que estan dintre voldrien sortir-ne i els de fora lluiten per entrar-hi”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s