Una mica vulgar

Un dia a la meva vida. Arribar tard a la feina. Esmorzar un entrepanet boníssim i resistir la temptació de demanar-ne un altre. Treballar. Aguantar converses infumables i resistir la temptació de dir quatre veritats a algú. Parlar per parlar, passar de tot, petar-me de riure i aprendre alguna cosa. No em canso mai d’aprendre, de tot i de tothom, dels imbècils també. Ni un sol dia sense aprendre el que sigui, fins i tot a la feina i amb cara de mocs.

Plegar. Desfilar cap a una botiga de productes de bellesa i comprar alguna cosa. Suposo que seria pitjor ser addicte a la cocaïna o a la cirurgia estètica amateur. Seguir caminant per arribar a ioga. La cosa més exòtica que faig aquest any. Seria millor follar, ja ho sé. Però dimecres a la tarda no follo, faig ioga i meditació.

Un dia a la meva vida. Arribar despentinada a casa. Posar música. Un recopilatori fantàstic de soul enèrgic i sensual. Música de dia per a una nit com aquesta. Avui hi ha lluna plena o va ser ahir? Treure’m la roba. Posar-me la nova crema hidratant caríssima que m’he comprat aquesta tarda i mirar-me al mirall despullada.

Pensar. Quaranta-cinc minuts asseguda amb les cames adormides al costat d’un home que m’hauria pogut follar però que no m’he follat perquè estàvem concentrats pensant que érem un riu que corria per la muntanya mentre se sentia una mena de música irritant de campanetes i sorollets aguts, suposadament relaxants. Sopar. Escoltar Duke Ellington. Anar a dormir. Llegir al llit. Arrepentir-me dels tres talls de fuet que m’he menjat després de sopar. Somiar amb tu. Què, si no?


 

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

6 pensaments sobre “Una mica vulgar”

  1. El ioga és de les coses que mai he fet i que no la faria ni com a treball altenatiu al compliment d’una pena de vint anys de presó. I per si fos poc ho plantejes com a alternativa a un bon “polvo”. Ah, aquest país s’acaba!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s