Digues que no m'estimes

Sempre el mateix rotllo. Mentre la vida em gasta poc a poc, el meu amor platònic m'espera per donar-me el peixet de cada dia. El meu amor platònic ets tu. L'home casat amb una altra. L'home que ho té claríssim. L'home que vol tenir fills amb una altra. L'home que està avorrit. L'home que no sé si està casat. L'home que passava per aquí per casualitat. L'home que ara no ho té clar. L'home que es casarà amb una altra. L'home que em convida al cinema. L'home que em deixa llibres. L'home que està a punt de ser infidel. L'home que em provoca. L'home que desitjo. L'home que em diu que visqui el moment i que no pensi tant. L'home que em diu que sí. L'home que em diu que no. L'home que sap que no seré la seva dona. L'home que m'escolta. L'home que no s'acaba de decidir. L'home que em mossega. L'home que sembla fidel. L'home que se'n riu de mi. L'home que mai no passarà la nit d'un dissabte amb mi. L'home que veig que dubta. L'home que em veu venir. L'home que s'estima a una altra. L'home que sap que tinc por d'estar sola. L'home que està sol. L'home que no vol fer-me mal. L'home com cal. L'home que no em presentarà a casa seva. L'home que diu que m'he de valorar més. L'home que em desitja sort. L'home que estimo. L'home que no m'estima. El mateix rotllo de sempre.

 

[@more@]

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

2 pensaments sobre “Digues que no m'estimes”

  1. no és fàcil estar al teu lloc, però ets valenta, i un dia pot ser que et digui que t’estima, saps molts hem estat al teu lloc i acabes acceptant-ho i un moment trobes tu el teu moment i tot això queda enrere

  2. Jo també sé què és això. Per sort al cap de cinc anys em van deixar. Jo em deia “Tens sort perquè sents molt d’amor” i també “No hi ha res perfecte”. Ara penso que no va valer la pena tanta tristesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s