Never mind the bollocks

Fa dos dies que m’he muntat un revival musical a la feina. Abans d’ahir vaig comprar-me música de la que escoltava als 17 anys i que només tinc en casettes gravats o en vinils.

Estic revolucionada perquè veig que ara sí que seria el moment d’anar en contra d’aquesta societat que alienitza i esclavitza per quatre duros, que obliga a produir coses en les quals ningú no creu. Som gossos de Pavlov que salivem amb els diners bruts i ridículs de les nòmines de cada mes i que encara hem de d’estar agraïts de tenir feines horribles perquè així almenys podem pensar que som autosuficients o quasi. Au va.

Quan ja no tens un cosset d’adolescent anorèxic amfetaminitzat, quan ja no queda perillosament sensual emborratxar-te, quan la teva família comença a caure’t bé, quan pagues el lloguer d’un pis, quan penses que més que un okupa podries arribar a semblar un sensesostre, quan t’ofén que algú fumi al teu costat, quan et comences a plantejar a quina escola portaries els teus fills a estudiar, quan t’adones que comença a ser probable que no tornis a votar amb il·lusió, quan la única cosa que queda de la teva època canalla són les fotografies, quan ja no dius paraulotes, quan ja només practiques sexe segur, quan ja has anat almenys un cop al Luz de Gas, quan decideixes no fumar porros o fumar-los només a casa perquè et fa vergonya, quan t’adones ja no et queda bé fer el punk. És aleshores que t’adones que tindries motius per ser-ne.

Sense cresta, sense anar fet un pòtol, sense anar contra la llei, sense drogar-te, sense treure l’aigua i electricitat del carrer, sense fer malabars, sense la innocència de qui crida ‘feixista’ a algú que, com tu, potser ja no tornarà a votar mai més cap partit d’esquerres perquè els de dretes no t’agraden però els altres encara són pitjors.

Never mind the bollocks!

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

4 pensaments sobre “Never mind the bollocks”

 1. Voler canviar la societat amb mobilitzacions VS
  adoptar l’actitut de “sálvese quien pueda”?
  Quan veig que a França hi han mobilitzacions pels drets mentre aqui nomes hi ha botellón, tendeixo a pensar només en la segona opció… encara que sigui “polticament incorrecta”.

 2. A mi haver-me hagut d’espavilar durant els darrers anys ha fet que passes de socialdemocrata a liberal. Abans creia que les coses s’havien de repartir, pero clar, quan t’esforces molt per una cosa i despres et diuen que l’has de compartir amb algu que no ha fotut mi res (normalment un sociata), doncs no em dona la gana.

 3. “Sense cresta, sense anar fet un pòtol, sense anar contra la llei, sense drogar-te, sense treure l’aigua i electricitat del carrer, sense fer malabars, sense la innocència de qui crida ‘feixista’ a algú que, com tu, potser ja no tornarà a votar mai més cap partit d’esquerres perquè els de dretes no t’agraden però els altres encara són pitjors.”
  Aquí has tocat os! En una sola frase reculls tot el que moltes vegades he intentat dir sense sortir-me’n!!!! Amb el teu permís te la manllevo, la imprimeixo i me la penjo al capçal del llit…
  Gràcies!!

 4. M’hauries de definir aquest concepte…
  Crec que no és qüestió que els d’esquerres siguin pitjors. Diria que no saben mentir. Fan EXACTAMENT EL MATEIX, però dient la veritat.
  La dreta simplement baixa les pensions i diuen els diaris: EL GOBIERNO AHORRA TANTO DINERO A LA SEGURIDAD SOCIAL.
  Si les baixa l’esquerra els diaris diran. EL GOBIERNO BAJA LAS PENSIONES.
  El mateix amb dues lectures diferents… Aleshores són realment pitjors els d’esquerres o és pitjor LA IMATGE que ens venen d’ells?
  Jo voto per la segona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s