Feina és feina

He pensat moltes vegades en fugir, les fugides cap endavant m’agraden, són saludables però també espanten abans de fer-les.

Ara em trobo infeliç a la feina. Un sou baix, massa experiència, uns amiguismes que no em són amics i molta falta de valor. La ràbia que sento pel pèl que m’han pres no donarà cap fruit. Només m’està amargant. Però em sento que no sé on anar i veig que a tot arreu em donaran encara menys diners que on sóc.

I els diners són importants quan en tens pocs. Hi ha qui em diu que faci de paràsit, hi ha qui em diu que m’arrisqui d’una vegada en fer alguna altra cosa (però quina?) i hi ha qui diu que intenti no pensar gaire, fer el mínim i anar estudiant que aquesta és l’autèntica prioritat.

I jo només penso que és injust no saber lluitar. Que qui no ataca no té perquè ser el més feble. I que tinc molta por de marxar d’on sóc perquè començo a sentir-me inferior. Si això és un oasi al qual tothom vol arribar per quedar-s’hi a viure del cuento, a sant de què jo tinc tanta set i vull marxar (per anar a on?).

Tinc 28 anys i en porto 8 treballant en el mateix lloc. Fa tres anys em van prometre l’oro i el moro i després se’n van desdir. Això és l’administració, no hi ha ni un pam de net, molta gent està fent queixalada del pastís i jo me n’he quedat fora. Això sí, després de desllomar-me amb la il·lusió de qui creu en promeses falses.

Publicat per

Marta Millaret

Aquí, de moment.

4 pensaments sobre “Feina és feina”

  1. Aconsellar des de fora sempre és més fàcil que des de dins (i per tant no es pot fer mai).
    De totes maneres, quines “obligacions” téns, fora de la feina? El que està clar és que has de fer un canvi, doncs quan la feina no omple, se’n ressenteix tot. Però et pots permetre assumir el risc?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s